create counter

Nieuwste sexadvertenties in Groningen, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak Petra_fresh,51 in groningen
27 Mei
Ik ben Petra, een Groningse dame met zelfstandig karakter, een beetje eigenzinnig en ook wel eigenwijs, maar ik heb ook een heel lieve kant en als iemand mij lief heeft ben ik net een poesje.. Ik zoek leuke mannen die mij willen leren kennen en ook met mij een keer wat willen gaan drinken. Nu niet m..
sexafspraak Ellen_zktxxx,60 in groningen
6 September
Ben gewoon een geile huisvrouw die inmiddels weer zonder vent zit en die daar eigenlijk niet zo blij mee is... Ben dus op zoek naar een nieuwe kerel die met mij leuke dingen wil doen... Ik altijd wel zin in spannende activiteiten in bed.. of op de bank.. of in bad... of in de tuin... haha, je kunt h..
sexafspraak emilievdg,50 in groningen
1 April
Hallo allemaal, ik zal me eerst even voorstellen, mijn is dus Emilie en ik ben een Groningse vrouw van 46 die er een scheiding op heeft zitten. Dus ik ben weer beschikbaar en ik hoop hier dus leuke mannen te kunnen vinden die net als ik niet moeilijk doen, maar gewoon durven af te spreken en en will..
sexafspraak Claudia-vd-R,68 in groningen
31 Augustus
Hai... ik heet Claudia en ben hier net als elke vrouw om een man te vinden. Het valt niet mee om nog iemand te ontmoeten op je 65-ste, zeker niet als je net als ik niet echt meer een relatie zoek, maar wel intimiteit. (Seks, ja...) Dus ik richt me nu wat meer op de jongere generaties die misschien i..
sexafspraak BeaOma,66 in groningen
23 December
Oma zoekt geile jonge mannen die nog wel wat willen leren!..
sexafspraak germaine,51 in groningen
8 September
Ik ben een sportieve vrouw van 47 en woon in het noorden van het land samen met mijn vriendin. Ik ben bi-seksueel en heb zo nu en dan behoefte aan wat anders dan lesbische liefde. Hiervoor geven we elkaar dan ook de ruimte, dus er is niets geheims aan. Ik zoek dus een man om weer eens mee te kunnen ..
sexafspraak wildaten,70 in groningen
10 Maart
Ik heb een scheiding achter de rug en ik ben absoluut niet het type dat dan maar depressief weg gaat zitten kwijnen in haar huisje.. Integendeel, ik kijk vooral naar de positieve kant en dat is dat ik nu eindelijk eens een man kan ontmoeten die mijn fetisj wel kan waarderen. Ik heb namelijk een zwak..
sexafspraak miekepieke,71 in groningen
6 Juni
Dag allemaal, mijn naam is Mieke en ik ben een Groningse weduwe van 69. Ik heb de stap gezet om me hier in te schrijven om mijn honger naar vleselijke liefde te stillen. Ik ben te lang alleenstaande nu en ben net als vroeger nog steeds verzot op lekkere seks en alles wat daar mee te maken heeft. Dez..
sexafspraak alleenbondage,39 in groningen
31 December
Houden hier mannen van SM?..
Pagina's