create counter

Nieuwste sexadvertenties in Groningen, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak German girl,57 in groningen
5 December
Nog geen advertentie!
sexafspraak alleenbondage,40 in groningen
31 December
Houden hier mannen van SM?..
sexafspraak Jeanne11,59 in groningen
12 Februari
Ik ben Jeanne, aangenaam kennis met je te maken. Ik neem dat je net als ik ook op zoek bent naar sex en misschien ben ik wel de juiste persoon voor je. Ik woon in elk geval in het noorden van het land, dus zuiderlingen, als jullie een aantal kilometertjes willen rijden om mij op te komen zoeken, zij..
sexafspraak henriette55,57 in groningen
23 September
Ik ben hier nieuw. Ik zoek een lieve man om wat leuks mee op te bouwen en ook om weer eens te kunnen genieten van een lekkere vrijpartij, want het is voor mij inmiddels weer een hele poos geleden..! Ik woon in Groningen en zou dus het liefste in contact willen komen met een man die niet te ver van m..
sexafspraak jokehot,57 in groningen
27 November
Hoi hoi, hier een lieve Groningse single die op zoek is naar wat warmte... Ik hoor je al zeggen, waarom trek je dan niet wat meer kleren aan, maar dat is natuurlijk niet wat ik bedoel met warmte.. Afijn, ik denk dat mijn foto's voldoende zeggen en dat je precies weet waarom ik me hier heb aangemeld...
sexafspraak wulpse-janneke,71 in groningen
6 September
Dag. Ik heet Janneke. Ik ben 69 jaartjes oud en weduwe sinds vijf jaar. Echter, mijn behoefte aan erotiek is nog lang niet voorbij, ondanks mijn hoge leeftijd. Ook ik heb inmiddels mijn weg gevonden op het Internet en hoop hier toch nog mannen te kunnen vinden die behoefte hebben aan seks met een vr..
sexafspraak miekepieke,72 in groningen
6 Juni
Dag allemaal, mijn naam is Mieke en ik ben een Groningse weduwe van 69. Ik heb de stap gezet om me hier in te schrijven om mijn honger naar vleselijke liefde te stillen. Ik ben te lang alleenstaande nu en ben net als vroeger nog steeds verzot op lekkere seks en alles wat daar mee te maken heeft. Dez..
sexafspraak Peggyheet,72 in groningen
6 November
Ik ben een eenzame weduwe die er nog lang niet klaar voor is om achter de geraniums te gaan zitten. Ik lig liever op mijn bed en dan wel met een lieve en wulpse man erbij, met wie ik kan doen wat ik vroeger altijd zo lekker vond.... Dan mag jij driemaal raden wat ik bedoel! Ik heb weinig eisen, want..
sexafspraak trientje200,74 in groningen
29 September
Ik ben een alleenstaande oma met een grote behoefte aan sex en een groot tekort. Ondanks mijn leeftijd van 69 is mijn behoefte om weer eens met een man naar bed te gaan, groter dan ooit. Mijn vraag is of er mannen zijn die opgewonden raken van mijn foto en of ze eventueel een echte afspraak willen m..
Pagina's