create counter

Nieuwste sexadvertenties in Gelderland, Nederland op zoek naar mannen

sexafspraak Lisette-p,59 in gelderland
16 December
Ik ben zeer sceptisch wat betreft online dating, maar ik heb moeite om iemand in het echte leven te vinden, dus ik probeer het gewoon eens, op aanraden van mijn beste vriendin. Ik heb geen idee wat ik hier van kan verwachten, maar ik sta open voor veel dingen. Respect vind ik altijd belangrijk, dus ..
sexafspraak evelien_date,57 in gelderland
29 April
Zeer ruimdenkende vrouw zoekt per direct leuke mannen en vrouwen voor een triootje met mij en mijn man. We hebben behoefte aan iets nieuws in ons seksleven... Ook is het mogelijk dat wij samen met z'n tweetjes seks hebben en mijn man of toekijkt of niet aanwezig is. Via de chat kunnen we alles bespr..
sexafspraak margaretha1,54 in gelderland
28 April
Sportieve vrouw van 49, gezellig, houdt van uiteten gaan, bioscoop, musea en weekendjes weg. Ik heb me hier ingeschreven omdat ik op zoek ben naar een man die me zou willen vergezellen en samen met mij dit soort leuke dingen zou willen doen. Samen een hotel nemen voor een weekend of een midweek aan ..
sexafspraak Bianca_666,72 in gelderland
9 Augustus
Ik zoek iemand die zin heeft om naar bed te gaan met een vrouw van 68, met mij dus. Ik ben Bianca uit Stokkum en ben al jarenlange weduwe. Mijn lust voor seks is echter weer flink gegroeid en daarom heb ik besloten om hier een kijkje te nemen, want je weet maar nooit of er nog mannen zijn die het me..
sexafspraak coby-sluijmers,58 in gelderland
24 Januari
Ik ben Coby, een rijpe vrouw die gek is op alles wat met seks te maken heeft. Ik zou mezelf beste wel seks verslaafde kunnen noemen, ja. En ik vind het altijd heel leuk om nieuwe mannen en vrouwen te leren kennen die ook van seks houden. Misschien kunnen we dan samen eens wat afspreken en genieten v..
sexafspraak Mandy_zoekt,53 in gelderland
14 Juli
Tsja, wat zal ik hier over mij neerpennen? Dit is wie ik ben, zo zie ik er uit en de foto's zijn recentelijk gemaakt door een vriendin. Ik ben niet dringend op zoek, maar hoop wel dat ik binnenkort weer een lief maatje kan vinden met wie ik alles kan delen. Mijn vorige geliefde heeft me plotsklaps v..
sexafspraak Grada_Driessen,53 in gelderland
10 Juni
Ik ben een single vrouw met libertijnse neigingen, bi-sexueel en ik sta open voor veel dingen, spannende dingen... Dus ik ben hier op zoek naar gelijkgestemden die zin hebben om mij beter te leren kennen en indien het klikt ook zin hebben om meer te doen dan alleen maar kletsen... Ik zit vol energie..
sexafspraak nanneke,65 in gelderland
29 September
Ben gewoon een gezellige vrouw met een beetje weinig contact met mannen en daarvoor ben ik dus hier. Samen lekker op stap, thuis gezellig eten en ik sta natuurlijk ook open voor de spannende kant het samenzijn met een man. Qua leeftijd heb ik geen voorkeur, uiterlijk ook niet, afkomst eveneens niet,..
sexafspraak Mysterius,55 in gelderland
26 December
Ik ben heel benieuwd wat voor mannen hier rondhangen! Alleen maar jonge knullen of ook rijpe heren? Niet dat ik een voorkeur heb of zo, want uiteindelijk ben ik hier om sex met iemand te hebben en of dat nou een strakke knaap is of een ervaren grijsaard, dat is mij om het even. Ik zoek gewoon fysiek..
sexafspraak nieuwehierzo,29 in gelderland
16 Oktober
Ik heb van een vriendin gehoord dat ze hier een leuke man heeft leren kennen waar ze nu al een tijdje geregeld mee afspreekt, alleen maar voor de sex en verder geen verplichtingen. Daar heb ik natuurlijk ook wel zin in dus heb ik besloten om me hier ook eens in te schrijven. Ben jij die leuke spon..
Pagina's